Jorun Pedersen
Jorun PedersenDaglig leder
Jorun Pedersen har vært daglig leder i Mylifeproducts siden oppstarten i 2012. Hun brenner for inkludering, og at mennesker med nedsatt hukommelse skal beholde kontroll over egen hverdag.  Du kan lese mer om Jorun Pedersen HER.
Theresa Comiskey Olsen
Theresa Comiskey OlsenStyreleder
Theresa Comiskey Olsen er jurist med mer enn 20 års erfaring innen farmasi/life science. Du kan lese mer om Theresa Comiskey Olsen HER.
Ingrid Alfheim
Ingrid AlfheimStyremedlem
Ingrid Alfheim innehar en rekke styreverv og har arbeidet innen Life Science industri og forskning i mer enn 30 år. Du kan lese mer om Ingrid Alfheim her HER.
Riitta Hellman
Riitta HellmanStyremedlem
Riitta Hellman er seniorrådgiver innen FoU i Karde AS. Riitta var styreleder i Mylifeproducts i oppstarten av selskapet. Hun har doktorgrad i informatikk fra Universitetet i Åbo, Finland. Du kan lese mer om Riitta Hellman HER.
Arthur Reinertsen
Arthur ReinertsenStyremedlem
Tekst om Arthur Reinertsen kommer – du kan lese mer om Arthur Reinertsen HER.
Per Schjølberg-Henriksen
Per Schjølberg-HenriksenStyremedlem
Per Schjølberg-Henriksen har sittet i styret i Mylifeproducts siden oppstarten, og har arbeidet med hukommelsesproblemer og teknologi i en årrekke. Du kan lese mer om Per Schjølberg-Henriksen HER
Utviklerne Lars Thomas Boye, Magnus Førland Ekse og Sverre Morka
Utviklerne Lars Thomas Boye, Magnus Førland Ekse og Sverre Morka
Ingen programvare eller applikasjon hadde sett dagens lys uten utviklere. Tellu AS har stilt til disposisjon sine beste utviklere. De har vært sentrale i utviklingen av Memas® fra konsept til fungerende system. Lars Thomas Boye er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og har arbeidet med modellering og matematisk simulering av biologiske systemer og nevrale nett. I Memas®-utviklingen har Lars Thomas hatt hovedansvaret for applikasjonen på nettbrettet. Lars Thomas Boye har også sittet som styremedlem i Mylifeproducts AS. Magnus Førland Ekse og Sverre Morka har hatt hovedansvaret for utviklingen av pårørendes hjemmeside i Mylifeproducts. Magnus har mastergrad i datateknikk fra NTNU, med spesialitet innenfor spillteknologi. Sverre Morka har mastergrad i datadeknikk fra NTNU og UiA med spesialitet innenfor programvare- og systemutvikling. Sverre har blant annet arbeidet med mobile systemer i nettbaserte systemomgivelser.Til sammen har Tellus utviklere spisskompetanse innen en rekke programmeringsspråk, modelleringsmetoder og -verktøy. LES MER om utviklernes kompetanse.