Her finner du framgangsmåten for å konfigurere Memas®-nettbrettet. Veiledningen er laget med utgangspunkt i Lenovo og Samsung Galaxy, som er de nettbrettene som vi har testet vår programvare på.

LENKE til veileder for oppsett av Samsung – nettbrett

LENKE til veileder for oppsett av Lenovo – nettbrett

Dersom du trenger å kople fra programvaren midlertidig, for eksempel for å kople til trådløst nett, finner du fremgangsmåten for dette HER.

Andre bruksanvisninger

Når du har fullført registreringen og logget inn på pårørendes nettsted ved å velge “Logg inn” på www.mylifeproducts.no vil du får tilgang til følgende bruksanvisninger:

 1. Adminweb.no (Pårørendes nettsted)
  Bruksanvisning for hvordan ting skal gjøres på pårørendes nettsted for å tilpasse nettbrettet slik at det passer best for den aktuelle brukeren. Her kan dere lese om hvordan man velger farger og hvordan man legger inn bilder og aviser eller andre ting som det er hyggelig å følge med på. Pårørendes nettsted har også en egen nettadresse: www.adminweb.no, dersom du ønsker å legge en snarvei til denne på datamaskinen din.
 2. Memas på nettbrett
  Her finner du bruksanvisning som viser hvordan dere kan bruke Memas®-nettbrettet.
 3. Google-kalender
  Her finner du framgangsmåte for å legge inn de avtaler og påminnelser som skal vises på brukerens nettbrett.
 4. Nyttige tips
  Vi har også en del nyttige tips knyttet til bruken av Memas® i forbindelse med kognitiv svikt og tilrettelegging av praktiske forhold i hjemmet.  Det gis også anbefalinger vedrørende vedlikehold og problemløsing.