Dersom du ønsker å kjøpe nettbrett direkte fra forhandler må du se etter følgende spesifikasjoner:

  • Android plattform, versjon 4.0 eller nyere
  • Tilgang til Google Play
  • Skjemstørrelse: 10″ eller større
  • Som kan stå støtt i stativ
  • Med høyttaler, enten i nettbrettet eller i stativet

Det finnes et stort utvalg av nettbrett i mange prisklasser. Vi har ikke hatt anledning til å teste alle, men nedenfor finner du informasjon om de nettbrettene som vi har testet vår programvare på. Vi har også lagt inn informasjon om om ulike alternativer når det gjelder trådløst nett.

Liten_Lenovo_520_346

Et eksempel på nettbrett som har innebygget stativ er Lenovo Yoga 10″ eller 13″. Det er et meget elegant nettbrett som fungerer bra med vår programvare. Batteriet i nettbrettet har lang levetid. Nettbrettet leveres både med og uten 3G.

Dersom det ikke er trådløst nett der hvor nettbrettet skal stå, kan man enten kjøpe nettbrettet med SIM-kort i, kjøpe et tvillingabonnement til mobilabonnementet man allerede har, eller kjøpe et separat SIM-kort. Dette kan kjøpes direkte fra forhandlere på nett, i telebutikker eller der du kjøper nettbrettet. Vi har testet nettbrettene med SIM-kort både fra ulike leverandører. Datatrafikken vil kreve mellom 100Mb og 5Gb pr måned, avhengig av hvor mye tjenesten blir brukt.

Et godt alternativ til SIM-kort direkte i nettbrettet er å investere i en trådløs router. Dette gir deg kontroll på de løpende utgiftene. Det er mange leverandører av mobilabonnement i Norge i dag.