Vi har nå utvidet Memas med to nye funksjoner:

LEGGE INN AVTALER DIREKTE PÅ NETTBRETTET

Det er nå mulig å legge inn avtaler direkte på nettbrettet. EndrekalenderDette er en funksjon som man kan slå av eller på fra pårørendes nettsted. www.adminweb.no under «Kalender». Når denne funksjonen er på, kan man velge en dato i kalenderen og legge inn avtaler direkte på nettbrettet.

 

 

I MORGEN
Kalenderfunksjonen er utvidet slik at du nå har tre valg. Du kan velge meI morgenllom å se en hel måned, en uke eller bare en dag av gangen. Valget gjøres fra pårørendes nettsted www.adminweb.no under «Menyelementer».

 

Viktig! For å få tilgang til disse nye funksjonene må Memas være oppdatert til siste versjon. Dette gjøres ved å gå ut av programvaren på nettbrettet (se instruksjonsfilm), gå inn på «Play butikk» og velge «Memas».

Send oss en e-post til post@mylifeproducts.no eller ring 47272265 dersom dere trenger assistanse.